+36 42 787-883, +36 20 442-6646 medallvet@gmail.com
4405 Nyíregyháza Pásztor utca 7.

Rólunk

A MEDALL-VET ÁLLATORVOSI RENDELŐ-t 2012-ben nyitottuk meg Nyíregyháza kertvárosában, Borbányán. Rendelőnk a kutyák és macskák ellátása mellett a napjainkban egyre közkedveltebb egzotikus állatok gyógyászatával foglalkozik.


Orvosaink

Dr. Szabó Bálint

egzotikus állatok szakállatorvosa1982-ben születtem Debrecenben, egy Jász-Nagykun-Szolnok megyei településen, Mezőtúron nőttem fel. 2007-ben valóra vált álmom, kézbe vehettem állatorvosi diplomámat. A diploma megszerzése után közel egy évet dolgoztam Budapesten, egy XVIII. kerületi rendelőben, majd három évig Csepelen dolgoztam, az utolsó évben, mint rendelővezető állatorvos.Gyerekkorom óta érdeklődöm az egzotikus állatok iránt, szakdolgozatomat is ebből a témából írtam. 2012-ben egzotikus állatok szakállatorvosa diplomát szereztem. Érdeklődési területem az egzotikus állatok betegségei mellett a belgyógyászat.

Dr. Zellei Bettina

állatorvos1988-ban születtem Debrecenben. Középiskolai tanulmányaimat a debreceni Tóth Árpád Gimnázium biológia-kémia szakán végeztem, mialatt két nyelvből középfokú nyelvvizsgát is szereztem. 2006-ban nyertem felvételt a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karára. Harmadik évfolyamtól a kötelező ügyeletek mellett önkéntes munkát végeztem az Egyetem Sebészeti Tanszékén. Szakdolgozatomat parazitológiából, a kutyák bélférgességének témaköréből írtam. Évfolyamunkban elsőként került bevezetésre egy plusz gyakorlati félév, melynek keretében egy debreceni kisállat klinikán szerezhettem tapasztalatot. Állatorvosi diplomámat 2012-ben szereztem meg.

Török Fruzsina Petra

asszisztens1998-ban Nyíregyházán születtem. Már gyerekkorom óta rajongok az állatokért, ezért számomra nem volt kérdés, hogy szeretnék állatokkal foglalkozni a jövőben. Gimnáziumi tanulmányaim után felvételt nyertem a Debreceni Egyetemre, mint természetvédelmi mérnök hallgató. 2020 decemberében a gyakorlati félévem után sikeres államvizsgát tettem. Számomra a legfontosabb az állatok jóléte, a természeti értékek megismerése és óvása, illetve a környezeti nevelés. Ennek érdekében négy éven keresztül nyári szünetekben zoo-pedagógusként dolgoztam a Nyíregyházi Állatpark nagyszabású nyári táborában, a Zoosuliban. A hobbiállat tartás és a kutyák etológiája a főbb érdeklődési köreim.

Tátrainé Felleg Zsuzsanna

asszisztens1984-ben születtem Debrecenben. Egy határmenti kis faluban, Méhteleken nőttem fel, ahol mindig voltak haszon- és háziállataink.(szarvasmarha, kecske, juh, sertés,nyuszi,cica, kutya) Az állatok iránti rajongásom mai napig tart. Jelenleg 6 labrador, egy 15 éves cica és 2 papagáj boldog gazdija vagyok. :) Kutyakozmetikusként dolgoztam 9 évig a gyerekeim születéséig, ma már csak a menhelyi kutyusoknak segítek megszépülni, hogy mihamarabb családba kerülhessenek. A terápiás kutyák képzése a másik szerelem számomra. Dorka kutyámmal 2022-ben tettünk terápiás vizsgát és dolgozunk egy segítőkutya alapítványnál. Szintén idén végeztem állatorvos asszisztensként és régi álmom vált valóra, hogy bekerülhettem a Medall-Vet csapatába, így elmondhatom, hogy a ”munkám a hobbim”.

Karsai Lívia

asszisztens1987-ben születtem Nyírbátorban. Nyírbátor melletti kis településen Bátorligeten nőttem fel. Szüleimnek köszönhetően mindig voltak állatok a környezetemben, így az állatok iránti szeretetem már egészen kicsi gyerekként kezdődött, és azóta is töretlen. Ezt megelőzően teljesen más munkakörökben dolgoztam, de nem adtam fel a gyerekkori álmomat. Ezért elvégeztem az állatorvosi asszisztens képzést és most örömmel tölt el, hogy két elhivatott állatorvos segítője lehetek. Szabadidőmben szeretek kertészkedni, a családommal kirándulni.