+36 42 787-883, +36 20 442-6646 medallvet@gmail.com
4405 Nyíregyháza Pásztor utca 7.

Rólunk

A MEDALL-VET ÁLLATORVOSI RENDELŐ-t 2012-ben nyitottuk meg Nyíregyháza kertvárosában, Borbányán. Rendelőnk a kutyák és macskák ellátása mellett a napjainkban egyre közkedveltebb egzotikus állatok gyógyászatával foglalkozik.






Orvosaink

Dr. Szabó Bálint

egzotikus állatok szakállatorvosa



1982-ben születtem Debrecenben, egy Jász-Nagykun-Szolnok megyei településen, Mezőtúron nőttem fel. 2007-ben valóra vált álmom, kézbe vehettem állatorvosi diplomámat. A diploma megszerzése után közel egy évet dolgoztam Budapesten, egy XVIII. kerületi rendelőben, majd három évig Csepelen dolgoztam, az utolsó évben, mint rendelővezető állatorvos.Gyerekkorom óta érdeklődöm az egzotikus állatok iránt, szakdolgozatomat is ebből a témából írtam. 2012-ben egzotikus állatok szakállatorvosa diplomát szereztem. Érdeklődési területem az egzotikus állatok betegségei mellett a belgyógyászat.

Dr. Zellei Bettina

állatorvos



1988-ban születtem Debrecenben. Középiskolai tanulmányaimat a debreceni Tóth Árpád Gimnázium biológia-kémia szakán végeztem, mialatt két nyelvből középfokú nyelvvizsgát is szereztem. 2006-ban nyertem felvételt a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karára. Harmadik évfolyamtól a kötelező ügyeletek mellett önkéntes munkát végeztem az Egyetem Sebészeti Tanszékén. Szakdolgozatomat parazitológiából, a kutyák bélférgességének témaköréből írtam. Évfolyamunkban elsőként került bevezetésre egy plusz gyakorlati félév, melynek keretében egy debreceni kisállat klinikán szerezhettem tapasztalatot. Állatorvosi diplomámat 2012-ben szereztem meg.

Török Fruzsina Petra

asszisztens



1998-ban Nyíregyházán születtem. Már gyerekkorom óta rajongok az állatokért, ezért számomra nem volt kérdés, hogy szeretnék állatokkal foglalkozni a jövőben. Gimnáziumi tanulmányaim után felvételt nyertem a Debreceni Egyetemre, mint természetvédelmi mérnök hallgató. 2020 decemberében a gyakorlati félévem után sikeres államvizsgát tettem. Számomra a legfontosabb az állatok jóléte, a természeti értékek megismerése és óvása, illetve a környezeti nevelés. Ennek érdekében négy éven keresztül nyári szünetekben zoo-pedagógusként dolgoztam a Nyíregyházi Állatpark nagyszabású nyári táborában, a Zoosuliban. A hobbiállat tartás és a kutyák etológiája a főbb érdeklődési köreim.

Czirják-Hamari Enikő

asszisztens



1986-ban születtem Kisvárdán. Záhonyban nőttem fel. Gyermekkorom óta mindig is éltek velünk állatok. A családommal sokat kirándultunk, édesapámmal még felnőttként is rendszeresen jártam a természetet, a Tisza-menti ártéri erdőket. Különleges vonzerővel kötődöm a vadmadarakhoz, szeretem megfigyelni, hallgatni őket a természetes élőhelyükön. Tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar, ápoló szakos hallgatójaként fejeztem be és így költöztem Nyíregyházára. A megyei kórházban kezdtem el dolgozni 2009-ben, mellette önkéntesként tevékenykedtem az Állatbarát Alapítvány Állatotthonában, majd később volt szerencsém részt venni a hortobágyi Madárkórházban is, mint önkéntes segítő. 2013-ban szereztem állatorvosi szakasszisztens képzést. 2023 szeptemberétől a Medall-Vet Állatorvosi Rendelőben kezdtem meg hivatásom, mint állat-egészségügyi asszisztens.

Karsai Lívia

asszisztens



1987-ben születtem Nyírbátorban. Nyírbátor melletti kis településen Bátorligeten nőttem fel. Szüleimnek köszönhetően mindig voltak állatok a környezetemben, így az állatok iránti szeretetem már egészen kicsi gyerekként kezdődött, és azóta is töretlen. Ezt megelőzően teljesen más munkakörökben dolgoztam, de nem adtam fel a gyerekkori álmomat. Ezért elvégeztem az állatorvosi asszisztens képzést és most örömmel tölt el, hogy két elhivatott állatorvos segítője lehetek. Szabadidőmben szeretek kertészkedni, a családommal kirándulni.